Libro Jo Em Rento PDF

Portada del Libro Jo Em Rento

Un títol nou de col·lecció ¡Els meus per llibre d"imatges to play! Amb join il·lustracions modernes i diferents tretze texturas por desenvolupar el sentit de tacto, els BABIES aprendran com es diuen els i els reconeixeran objectes facilment. En aquesta ocasió, disfrutará de nen amb aquest llibre de cartó adaptat a edat seva, i gaudirà aprenent les primeras paraules, sentint ellos diferents texturas por cada relacionat amb l"objecte time Banjar-se.


Amelie Graux


Video de Jo Em Rento YoutubeImagenes de Jo Em Rento para descarga
Un títol nou de col·lecció ¡Els meus per llibre d"imatges to play! Amb join il·lustracions modernes i diferents tretze texturas por desenvolupar el sentit de tacto, els BABIES aprendran com es diuen els i els reconeixeran objectes facilment. En aquesta ocasió, disfrutará de nen amb aquest llibre de cartó adaptat a edat seva, i gaudirà aprenent les primeras paraules, sentint ellos diferents texturas por cada relacionat amb l"objecte time Banjar-se. Descargar Libros PFD: Jo Em Rento Gratis : Jo Em Rento eBook Online ePub

  • Nº de páginas: 12 págs.
  • Encuadernación: Tapa dura
  • Editorial: JUVENTUD
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788426141989
  • libro de
  • Álbumes interactivos