Libro Jo, Elvis Riboldi, I La Màquina Del Temps PDF

Portada del Libro Jo, Elvis Riboldi, I La Màquina Del Temps

Veient antigues photos familiars, a lElvis lassalta un dubte: no carne sassembla a su pare! Yo també troba pistas dun posible antic novio seva mare. Pero la historia se convierte en catastrófica quan, comment-ho amb Boris, explica que aquest li gràcies a la física cuántica ha trobat la forma de viatjar el passat.


Bono Bidari

Video de Jo, Elvis Riboldi, I La Màquina Del Temps YoutubeImagenes de Jo, Elvis Riboldi, I La Màquina Del Temps para descarga
Veient antigues photos familiars, a lElvis lassalta un dubte: no carne sassembla a su pare! Yo també troba pistas dun posible antic novio seva mare. Pero la historia se convierte en catastrófica quan, comment-ho amb Boris, explica que aquest li gràcies a la física cuántica ha trobat la forma de viatjar el passat. Descargar Libros PFD: Jo, Elvis Riboldi, I La Màquina Del Temps Gratis : Jo, Elvis Riboldi, I La Màquina Del Temps eBook Online ePub

  • Nº de páginas: 136 págs.
  • Editorial: S.A. EDITORIAL LA GALERA
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788424650933
  • libros de
  • Cómics