Libro El Meu Barri No Son Nomes Cases PDF

Portada del Libro El Meu Barri No Son Nomes Cases

A mi barri hola molta gent especial. Hola, está el señor María, la cartera; Senyor Garcia, el director de lescola i senyora Sans, el propietario que plantas flors. Tots contribueixen perquè mi barri siguió el indret millor. Però, i jo? ¿Qué puedo hacer por mi barri? Después de pensar-hi mueva, vaig dissenyar a pla i ..., saps què? "Usted es el caballero que, poco a poco, convierte el barri en un lloc perquè especial ... De mica a mica somple la pica!".


Jennifer Moore-mallinos


Video de El Meu Barri No Son Nomes Cases YoutubeImagenes de El Meu Barri No Son Nomes Cases para descarga


El Meu Barri No Son Nomes Cases


A mi barri hola molta gent especial. Hola, está el señor María, la cartera; Senyor Garcia, el director de lescola i senyora Sans, el propietario que plantas flors. Tots contribueixen perquè mi barri siguió el indret millor. Però, i jo? ¿Qué puedo hacer por mi barri? Después de pensar-hi mueva, vaig dissenyar a pla i ..., saps què? "Usted es el caballero que, poco a poco, convierte el barri en un lloc perquè especial ... De mica a mica somple la pica!". Descargar Libros PFD: El Meu Barri No Son Nomes Cases Gratis : El Meu Barri No Son Nomes Cases eBook Online ePub

  • Nº de páginas: 36 págs.
  • Encuadernación: Tapa blanda
  • Editorial: EDEBE
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788468305974
  • libros de
  • Literatura 5 a 8 años